• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file podle počtu strávníků
    • koření na ryby
    • vegeta
    • chilli
    • šlehačka
    • 1
      ks cibule větší
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • žampiony nebo hlíva ústřičná

Postup přípravy receptu

1
Filé okořeníme, houby očistíme a cibuli nakrájíme na půlkolečka.
2
Na dno zap. mísy klademe střídavě. cibuli, houby, rybu a končíme cibulí a houbama. Klademe těsně na sebe. Nakonec zalejeme šlehačkou do které zamícháme chilli. Může být čerstvá, nebo i sušená. Zapékáme zakryté asi 20 min a bez poklice ještě 10 min., až má pokrm zlatavou barvu.
3
Výborné s bramborovou kaší, nebo vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • arkana | 22. 5. 2014 02:47

    Výborný recept. Místo worchestrovské omáčky, kterou jsem neměl po ruce, jsem smíchal smetanu s dijonskou hořčicí a houbovou omáčkou. Skutečná dobrůtka :-)

  • Buchy | 10. 4. 2008 16:41

    Zapoměla jsem ještě napsat, že lze dělat i mikrovlnce ( kratší dobu ) a potom dát pod gril pro zlatavou kůrčičku. Buchy

  • Anonym | 4. 4. 2008 11:51

    Z pangasa jsem to dělal a bylo to žůžo.Dospod jsem dala cibuli a přidala porek a trochu mrkve.Na to žampiony a nakladla zmrzlého okořeněného grilovacím kořením pangase.To všechno jsem pokryla tenounkými plátky libové anglické.do rohů kousíček másla a upekla.Ani sýr ani smetanu jsem nedala.S bramborem výborné.PS

  • Jana Remková | 3. 4. 2008 12:43

    No,hups a je tady tip na nedělní oběd.Mám plný mražák filetů s pangasia,tak snad mohou být tady na tu přípravu ryb.Děkuji za recept a k hodnocení se vrátím po konzumaci.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Koření na ryby Rybí file Šlehačka Sojová omáčka Vegeta Worcestrová omáčka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře královny Kálí

Kuře královny Kálí

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…

Mexické fajitas

Mexické fajitas

Tvarohová pomazánka levně

Tvarohová pomazánka levně

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Bezlepkové Míša řezy

Bezlepkové Míša řezy

Rajský salát (nejen) s mozzarellou

Rajský salát (nejen) s mozzarellou

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

56
Kofty s tzatziki
Kofty s tzatziki
40
Falešné liptovské pirohy
Falešné liptovské pirohy
33
Čočkový salát se sázeným vejcem
Čočkový salát se sázeným…
30
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…
29
Květáková (brokolicová) rýže
Květáková (brokolicová)…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Pikantní plátky
Pikantní plátky
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní segedínek
Pikantní segedínek
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact