• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé II.
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní rybí filé II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní rybí filé II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file
    • 1
      ks cibule velká
    • 4
      lžíce kečup - ostrý
    • 2
      lžíce hořčice
    • 6
      ks nové koření kuličky
    • 10
      ks pepř celý kuličky
    • 1
      špetka sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Osolené porce rybího filé dáme do pekáčku, "pocákáme" olejem, potřeme kečupem a hořčicí, přidáme nové koření + pepř a navrch hustě zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka a dáme do trouby. Jakmile se začne péci, podlijeme trochou vařící vody a během pečení poléváme vypečenou šťávou. Vznikne zahoustlá hmota podobná omáčce.
2
Příloha: vařené brambory, tatarská omáčka, zeleninový salát
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí file zapečené se sýrem a vejci

Rybí file zapečené se sýrem a vejci

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva Maturová | 13. 12. 2008 12:17

    Moc dobré. Sice jsem použila hodně ostrý kečup a pak to ve výsledku dost pálilo, tak jsem to zjemnila zakysanou smetanou a už to bylo akorát ;o)

  • Flu5ky P | 7. 2. 2008 20:17

    Je to vynikajúce. Všetkým chutilo. akurát som dal nie celom rozmrazené filé, tak to netrebalo podlievať :-) super recept

  • Ivča | 4. 7. 2006 10:05

    no byla to bašta..to nove koření tomu dá šmak :-)

  • Ivča | 29. 6. 2006 12:42

    tak zatím ještě peču,ale už ted to voní úžasně :-)myslím, že to bude diobrůtka

  • Markéta | 23. 5. 2006 12:12

    Dělala jsem o víkendu k obědu a mile mě to překvapilo. Použila jsem tresku a byla pikantní tak akorát, zkrátka dobrunké.

  • Zdeněk Bezručka | 21. 10. 2005 12:13

    Je to výborné,ale trochu jsem to obměnil.Místo kečupu jsem dal čertovskou omáčku(je to vlastně ostrý kečup se zeleninou) a zůstalo mi pár žampionů tak jsem je tam vrazil taky.

  • iva p | 18. 7. 2005 15:29

    Delam neco podobneho,k cibuli jeste pridam rajcata a kdyz mam syr,posypu pred koncem syr.Ale opravdu neni potreba.Je to fakt dobry,muj 5lety syn to miluje,i kdyz pro nej nedavam horcici.A pro usporu spinaveho nadobi,pecu zaroven brambory.Ale je to dobry i s chlebem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kečup - ostrý Nové koření Olej Pepř celý Rybí file Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Kuřecí prsa v hořčičné omáčce

Kuřecí prsa v hořčičné omáčce

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Senzační řezy z velkého plechu

Senzační řezy z velkého plechu

Tvarohová pomazánka levně

Tvarohová pomazánka levně

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
21
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
18
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
17
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
15
Spálenec, naklíčený, napučený hrách, základní recept
Spálenec, naklíčený,…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact