• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní plátky z kuřecích stehen

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní plátky z kuřecích stehen
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 6
      plátek kuřecí maso plátky ze stehen (koupit již vykostěná stehna balená na podtácku)
    • 1
      ks cibule Velká
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • drcený kmín
    • chilli papričky (Sušené, čerstvé nebo nakládané)
    • 2
      ks paprika Nejlépe červené
    • 1
      ks paprika - sladká
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Plátky stehen odblaníme a lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme, maso vložíme na cibuli a asi 5 minut dusíme. Přidáme, drobounce nakrájené nebo rozdrcené papričky, koření, česnek, sůl, nakrájenou papriku a dusíme asi 10 minut doměkka.
2
Můžeme trošku podlít vodou (nebývá ale moc potřeba). Na závěr zahustíme měkké maso zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali lžíci hladké mouky. Necháme prohřát a podáváme s rýží nebo noky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Domácí paštika z kuřecích jater

Domácí paštika z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 17. 3. 2007 11:03

    Prosím o radu. Zakysaná smetana se nezdrcne? Nemám dát raději sladkou smetanu, nebo šlehačku?

  • salenaci saleny | 12. 11. 2006 10:11

    je to dobreee

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 21:47

    Souhlasím s Evou. mám také rád více omačky. hlavně když je tak dobrá. Přidám recept na rýži. Klasika dát vařit a přidat nastrouhanou pomerančovou nebo mandarikovou kůru a nebo další skvělá chuť strouhaný kokos. Lze použít ke každému receptu z kuřete s přílohou rýže. Věřte nebo ne je to skvělé.

  • Emča | 9. 3. 2006 14:34

    To je pravda, mouka se musí převařit, ale jíška kupovaná je dobrá, tu dávám do všeho. Když to dělám, tak to s kysanou smetanou nechám přejít varem.

  • Anonym | 9. 3. 2006 12:37

    Tu mouku bych doporučovala povařit nebo zahustit hotovou jíškou.Elena

  • Aja | 8. 3. 2006 14:00

    Vyzkoušela jsem a je moc dobré, pikantní

  • Emča | 7. 3. 2006 22:38

    Stejně jako Eva dávám smetany dvě v receptu není uvedeno kolik smetany, tak mě na 6 řízků vychází 2 kelímky zakysané smetany. Moc, moc dobré

  • Lubor | 23. 9. 2005 20:55

    Moc dobré, pěkně pálí

  • Eva | 2. 8. 2005 15:11

    Výborné, jen mám raději více omáčky a tak jsem dala jen 2 plátky kuřecích stehen. Bylo to tak akorát, aby byla omáčka k rýži. 1 smetana na 6 plátků je docela málo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Drcený kmín Hladká mouka Kuřecí maso Paprika Paprika - sladká Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Starodávné buchty

Starodávné buchty

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Máslové řízky - sváteční

Máslové řízky - sváteční

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

60
Italský rýžový koláč - slaný
Italský rýžový koláč -…
53
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Italský hříbkový salát
Italský hříbkový salát

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Bezohlednost Meghan v Paříži pobouřila svět: Rázná reakce Harryho!

Bezohlednost Meghan v Paříži pobouřila svět: Rázná reakce Harryho!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact