• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní plátky z kuřecích stehen

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní plátky z kuřecích stehen
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 6
      plátek kuřecí maso plátky ze stehen (koupit již vykostěná stehna balená na podtácku)
    • 1
      ks cibule Velká
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • drcený kmín
    • chilli papričky (Sušené, čerstvé nebo nakládané)
    • 2
      ks paprika Nejlépe červené
    • 1
      ks paprika - sladká
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Plátky stehen odblaníme a lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme, maso vložíme na cibuli a asi 5 minut dusíme. Přidáme, drobounce nakrájené nebo rozdrcené papričky, koření, česnek, sůl, nakrájenou papriku a dusíme asi 10 minut doměkka.
2
Můžeme trošku podlít vodou (nebývá ale moc potřeba). Na závěr zahustíme měkké maso zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali lžíci hladké mouky. Necháme prohřát a podáváme s rýží nebo noky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Domácí paštika z kuřecích jater

Domácí paštika z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 17. 3. 2007 11:03

    Prosím o radu. Zakysaná smetana se nezdrcne? Nemám dát raději sladkou smetanu, nebo šlehačku?

  • salenaci saleny | 12. 11. 2006 10:11

    je to dobreee

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 21:47

    Souhlasím s Evou. mám také rád více omačky. hlavně když je tak dobrá. Přidám recept na rýži. Klasika dát vařit a přidat nastrouhanou pomerančovou nebo mandarikovou kůru a nebo další skvělá chuť strouhaný kokos. Lze použít ke každému receptu z kuřete s přílohou rýže. Věřte nebo ne je to skvělé.

  • Emča | 9. 3. 2006 14:34

    To je pravda, mouka se musí převařit, ale jíška kupovaná je dobrá, tu dávám do všeho. Když to dělám, tak to s kysanou smetanou nechám přejít varem.

  • Anonym | 9. 3. 2006 12:37

    Tu mouku bych doporučovala povařit nebo zahustit hotovou jíškou.Elena

  • Aja | 8. 3. 2006 14:00

    Vyzkoušela jsem a je moc dobré, pikantní

  • Emča | 7. 3. 2006 22:38

    Stejně jako Eva dávám smetany dvě v receptu není uvedeno kolik smetany, tak mě na 6 řízků vychází 2 kelímky zakysané smetany. Moc, moc dobré

  • Lubor | 23. 9. 2005 20:55

    Moc dobré, pěkně pálí

  • Eva | 2. 8. 2005 15:11

    Výborné, jen mám raději více omáčky a tak jsem dala jen 2 plátky kuřecích stehen. Bylo to tak akorát, aby byla omáčka k rýži. 1 smetana na 6 plátků je docela málo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Drcený kmín Hladká mouka Kuřecí maso Paprika Paprika - sladká Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Rohlíky na ráno

Rohlíky na ráno

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Domácí lečo s česnekem

Domácí lečo s česnekem

"Dospělácké" řezy

"Dospělácké" řezy

Sýrovo-vaječná pomazánka

Sýrovo-vaječná pomazánka

Třešňový dort / řez

Třešňový dort / řez

Gurmánská krkovička

Gurmánská krkovička

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
12
Míša řezy
Míša řezy
11
Laskonky III.
Laskonky III.
11
Svařák
Svařák

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact