• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní plátky z kuřecích stehen

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní plátky z kuřecích stehen
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 6
      plátek kuřecí maso plátky ze stehen (koupit již vykostěná stehna balená na podtácku)
    • 1
      ks cibule Velká
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • drcený kmín
    • chilli papričky (Sušené, čerstvé nebo nakládané)
    • 2
      ks paprika Nejlépe červené
    • 1
      ks paprika - sladká
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Plátky stehen odblaníme a lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme, maso vložíme na cibuli a asi 5 minut dusíme. Přidáme, drobounce nakrájené nebo rozdrcené papričky, koření, česnek, sůl, nakrájenou papriku a dusíme asi 10 minut doměkka.
2
Můžeme trošku podlít vodou (nebývá ale moc potřeba). Na závěr zahustíme měkké maso zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali lžíci hladké mouky. Necháme prohřát a podáváme s rýží nebo noky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Domácí paštika z kuřecích jater

Domácí paštika z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 17. 3. 2007 11:03

    Prosím o radu. Zakysaná smetana se nezdrcne? Nemám dát raději sladkou smetanu, nebo šlehačku?

  • salenaci saleny | 12. 11. 2006 10:11

    je to dobreee

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 21:47

    Souhlasím s Evou. mám také rád více omačky. hlavně když je tak dobrá. Přidám recept na rýži. Klasika dát vařit a přidat nastrouhanou pomerančovou nebo mandarikovou kůru a nebo další skvělá chuť strouhaný kokos. Lze použít ke každému receptu z kuřete s přílohou rýže. Věřte nebo ne je to skvělé.

  • Emča | 9. 3. 2006 14:34

    To je pravda, mouka se musí převařit, ale jíška kupovaná je dobrá, tu dávám do všeho. Když to dělám, tak to s kysanou smetanou nechám přejít varem.

  • Anonym | 9. 3. 2006 12:37

    Tu mouku bych doporučovala povařit nebo zahustit hotovou jíškou.Elena

  • Aja | 8. 3. 2006 14:00

    Vyzkoušela jsem a je moc dobré, pikantní

  • Emča | 7. 3. 2006 22:38

    Stejně jako Eva dávám smetany dvě v receptu není uvedeno kolik smetany, tak mě na 6 řízků vychází 2 kelímky zakysané smetany. Moc, moc dobré

  • Lubor | 23. 9. 2005 20:55

    Moc dobré, pěkně pálí

  • Eva | 2. 8. 2005 15:11

    Výborné, jen mám raději více omáčky a tak jsem dala jen 2 plátky kuřecích stehen. Bylo to tak akorát, aby byla omáčka k rýži. 1 smetana na 6 plátků je docela málo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Drcený kmín Hladká mouka Kuřecí maso Paprika Paprika - sladká Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Výborná pizza

Výborná pizza

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
29
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
14
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact