• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní hrášek s hovězím masem
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní hrášek s hovězím masem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní hrášek s hovězím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks brambory
    • olivový olej
    • sůl
    • 3
      lžíce rajský protlak hustý
    • pasta - feferonková 1-2 lžičky
    • 2
      ks paprika sladká
    • 2
      ks sterilovaný hrášek větší konzerva
    • 2
      ks pálivá paprika

Postup přípravy receptu

1
V papiňákovém hrnci rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka osmahneme rajský protlak spolu s pastou z pálivých feferonek (prodává se normálně v každém větším supermarketu tam, kde jsou kečupy, hořčice, dresinky), cibulemi nakrájenými na čtvrtky a kostičkami hovězího masa. Když je to vše osmahlé (cca 5 minut), zalijeme to vodou, aby maso bylo zcela ponořené a v papiňáku vaříme 15 minut.
2
Po uplynutí této doby necháme ujít páru, papiňák otevřeme a přidáme sterilovaný hrášek, na proužky nakrájené papriky, oloupané a přepůlené mrkve a brambory nakrájené na kousky. Vaříme dalších asi 15 minut, až je pokrm hotový. Můžeme ještě dosolit, případně dochutit pálivou paprikou. Hrášku přidáme natolik, aby nám nepřebývala omáčka, aby pokrm byl hustší. Uvidíte, že až toto jídlo vyzkoušíte, oceníte jeho chuť a snadnou přípravu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kari guláš s hovězím masem

Kari guláš s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák | 8. 12. 2011 14:42

    Opraveno, díky

  • Macek | 8. 12. 2011 14:25

    Kde je to maso?

  • Anonym | 22. 12. 2007 00:16

    Blllleeeee

  • Anonym | 20. 12. 2007 00:29

    No to je teda patlanice ajještě ten papiňák k tomu ....

  • Anonym | 4. 7. 2007 18:02

    skvele, delam to uz dlouho, zelenina se da pridat jakakoli (cuketa) nebo zkratka uvarit z toho co dum dal....a papinak opravdu neni treba, staci i varit v obycejnem hrnci

  • Iveta Bílková | 30. 11. 2006 11:09

    Jaká příloha je k tomu nejlepší? Děkuji.

  • Jirina | 11. 9. 2006 01:26

    Vyborny recept, pripada mi to jako skvela obmena na gulas! Jednoducha a rychla... Moc mi to chutnalo, povedlo se a sklidila jsem velikou pochvalu!!!

  • Anonym | 15. 5. 2005 14:45

    Prilis jsem tomu neduverovala, zvlaste proto, ze my si na zeleninova jidla zrovna moc nepotrime. Ale opravdu je to snadne, rychle (delala jsem z kureciho masa) a vyborne! A neni ani nutne delat v papinaku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hovězí maso Mrkev Olivový olej Pálivá paprika Paprika Pasta - feferonková Rajský protlak Sterilovaný hrášek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka II.

Piškotová bábovka II.

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

Tradiční trdelník

Tradiční trdelník

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Hrníčková ovocná roláda

Hrníčková ovocná roláda

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

17
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
13
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
10
Vaječné muffiny ve slanině
Vaječné muffiny ve…
9
Smetanový cappuccino dort / řez
Smetanový cappuccino…
9
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Pikantní hrášek s hovězím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact