Petrželová polévka
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Omáčka ke svatomartinské huse
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Špagety s mletým masem
Naše vynikající bublanina
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Palačinky (na palačinkovač)
Rizoto se slaninou a žampiony
Česnekové řízky v těstíčku
Dýňový krém s kari
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek