• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pestrý kastrůlek
Napište svůj komentář k receptu

Pestrý kastrůlek

autor: Romana18
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pestrý kastrůlek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 0,50
      kg vepřové ramínko
    • 200
      g anglická slanina
    • 1
      ks ostravská klobása
    • 1
      klobása brdská
    • 1
      kg cibule
    • 1
      kelímek hořčice plnotučná
    • 1
      kelímek hořčice kremžská
    • 1
      kelímek smetana 12%
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Oba druhy masa a slaninu nakrájíme na kostky asi 2x2 cm, klobásy asi 1 cm kolečka. Vše osolíme, opepříme, v míse smícháme s hořčicemi. Necháme uležet do druhého dne. Druhý den si vezmeme zapékací misku, vylijeme jej olivovým olejem a maso a klobásu do ní poklademe. Dáme péci. Během pečení podléváme vodou. Když je hovězí maso dostatečně měkké, přidáme do misky cibuli nakrájenou na nudličky, jakmile zesklovatí, zalijeme celou směs smetanou a necháme ji zrůžovět.
2
Servírujeme s bramboráčky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý salát s roketou

Pestrý salát s roketou

Pestrý zeleninový salát

Pestrý zeleninový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana Staňková | 27. 11. 2007 14:21

    Ten menší kelímek.

  • Gábina H | 27. 11. 2007 12:05

    Jak velký kelímek hořčice? 400 g nebo ten menší?

  • Romana Staňková | 27. 11. 2007 11:43

    Místo zapékací misky můžete použít třeba remosku. Já v ní peču všechno a je to naprosto ideální..

  • Romana Staňková | 27. 11. 2007 10:50

    Tu klobásu můžete nahradit jinou. Třeba staročeskou. Měla by být trochu pikantní. Akle zase ne moc.

  • Lucie Krejčí | 26. 11. 2007 20:36

    Jo a ještě něco,neznám brdskou klobásu...je něčím zvláštní ?? Nebo můžu nahradit nějakou jinou. Díky.

  • Lucie Krejčí | 26. 11. 2007 18:59

    A to vypadá dobřéé,to vyzkoušíme......... Už teď se mi zbývají sliny :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Hovězí maso Klobása Olivový olej Ostravská klobása Smetana 12% Vepřové ramínko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nepečený jogurtový dort

Nepečený jogurtový dort

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Grahamové rohlíky

Grahamové rohlíky

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Americké "Sloppy Joes"

Americké "Sloppy Joes"

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Bramborovo-ledový salát

Bramborovo-ledový salát

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

230
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
217
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
200
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
197
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
195
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Výklad tarotu pro nový týden: Velmi náročná karta! A pozor na naschvály okolí...

Výklad tarotu pro nový týden: Velmi náročná karta! A pozor na naschvály okolí...

  • Recepty.cz
  • Pestrý kastrůlek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact