• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pepřová omáčka ke steakům - teplá
Napište svůj komentář k receptu

Pepřová omáčka ke steakům - teplá

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pepřová omáčka ke steakům - teplá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce pepř celý
    • 50
      g máslo
    • 3
      dl vývar
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      dl smetana
    • sůl
    • 2
      špetka provensálské koření

Postup přípravy receptu

1
Zasmažíme máslo, mouku a pepř, přidáme další suroviny a provaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pepřová krkovice na houbách

Pepřová krkovice na houbách

Janina křenová omáčka s hrníčkovými knedlíky z mikrovlnky

Janina křenová omáčka s hrníčkovými…

Pažitková omáčka

Pažitková omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Boss | 24. 8. 2016 11:39

    Jasne naserte tam mouku. Dejte si mouku taky do caje a prisypte ji do kazdeho jidla O:-)

  • karibic
    karibic | 22. 1. 2016 21:00

    chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok

  • karibic
    karibic | 22. 1. 2016 21:00

    chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok

  • prahly | 21. 4. 2014 12:23

    ja seru na polrajcha :-D

  • Ondra | 3. 12. 2013 18:52

    a přidal jeste nivu a bez mouky a jen zeleny pepr a bylo to skvele......

  • Slečna N | 4. 11. 2013 20:12

    seš nějaká chytrýá ;-)

  • mr X | 9. 1. 2013 17:32

    AA pan se vcera dival a dela chytraka :D

  • Tom | 8. 1. 2013 22:48

    Je důležité použít pepř zelený a nebo růžový, v žádném případě černý pepř a jesže k tomu mletý !!! :'( TO by vás Polreich hnal !! :D

  • Rosta | 2. 12. 2012 22:30

    Omacka ok az na mouku..pokud delate se zeleneho pepre nechte ji peprovou a vynechejte ostatni koreni.Postupnou redukci omacka zhoustne.Vynikajici na rostbif ci stejk.

  • sjuzana
    sjuzana | 24. 11. 2012 17:06

    vynikajici omacka, take jsem dala zeleny nakladany pepr a 2 lzice mouky.

  • Nasky | 15. 4. 2012 12:59

    Výborný, v jednoduchosti je krása. Já jsem teda použil nakládaný zelený pepř a mouky jsem dal jen 2 lžíce, ale výsledek byl super. :-*

  • Mladounka | 17. 1. 2012 16:19

    Za 1.

  • Dan | 24. 10. 2011 10:34

    Pepř Vám změkne tak, že ho namočíte. Doporučuji ho namočit na 24 h do koňaku.

  • Moooni | 3. 8. 2011 15:56

    vyborny recept, doporucuji!!! :-[

  • kubi | 29. 5. 2011 11:52

    musis si koupit sterilovany pepr a pak neni problem

  • erik | 23. 4. 2011 10:03

    já nevím jo ale podlemě pepř nezměkne nikdy...

  • myška | 31. 3. 2011 13:20

    luxusní dobrůtka :-P

  • kace | 29. 3. 2011 15:04

    musíte to tam nechat déle povařit ;)

  • rizecka | 28. 3. 2011 20:34

    To by mě taky zajímalo,nedá se to tak už koupit?

  • Marty | 19. 3. 2011 13:28

    Jak docilit toho at jsou ty kulicky pepre mekke?

  • Moni | 1. 3. 2011 22:44

    Super, diky :)

  • Poschtak | 30. 1. 2011 21:04

    Když budu potřebovat něco vydávit, vim kam sáhnout...

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 24. 1. 2011 11:32

    Dobrý den, jednotku jsem již opravil. Děkuji za upozornění. ;-)

  • mommy | 22. 1. 2011 17:50

    co si mám představit za jednotky? 3vývar

  • Václav | 30. 12. 2010 13:44

    Tato pepřová omáčka vynikajíci,vylepšil jsem to lžící froncouzkou hořčicí. Prostě super!

  • kuchtík | 19. 12. 2010 12:39

    máte to dobrý :P

  • Di | 13. 12. 2006 06:19

    Ať žijí gentlemani!

  • Karel Novák | 12. 12. 2006 19:14

    Právě jdu vyzkoušet tu omáčku, ale jestli to nebude dobrý,tak Hance nadám.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Vaření Výjimečný den Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Pepř celý Pepř mletý Provensálské koření Smetana Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Tříbarevný koláč II.

Tříbarevný koláč II.

Bublanina II.

Bublanina II.

Řezy Pribiňáček

Řezy Pribiňáček

Krkovice s červeným zelím

Krkovice s červeným zelím

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Rýže s vejci

Rýže s vejci

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

177
Dýňová tortila
Dýňová tortila
127
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
91
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
69
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
57
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Pamela Andersonová s Liamem Neesonem potvrdili v přímém přenosu: Láska jako hrom!

Pamela Andersonová s Liamem Neesonem potvrdili v přímém přenosu: Láska jako hrom!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Pepřová omáčka ke steakům - teplá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact