• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pepřová omáčka ke steakům - teplá
Napište svůj komentář k receptu

Pepřová omáčka ke steakům - teplá

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pepřová omáčka ke steakům - teplá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce pepř celý
    • 50
      g máslo
    • 3
      dl vývar
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      dl smetana
    • sůl
    • 2
      špetka provensálské koření

Postup přípravy receptu

1
Zasmažíme máslo, mouku a pepř, přidáme další suroviny a provaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pepřová krkovice na houbách

Pepřová krkovice na houbách

Janina křenová omáčka s hrníčkovými knedlíky z mikrovlnky

Janina křenová omáčka s hrníčkovými…

Pažitková omáčka

Pažitková omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Boss | 24. 8. 2016 11:39

    Jasne naserte tam mouku. Dejte si mouku taky do caje a prisypte ji do kazdeho jidla O:-)

  • karibic
    karibic | 22. 1. 2016 21:00

    chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok

  • karibic
    karibic | 22. 1. 2016 21:00

    chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok

  • prahly | 21. 4. 2014 12:23

    ja seru na polrajcha :-D

  • Ondra | 3. 12. 2013 18:52

    a přidal jeste nivu a bez mouky a jen zeleny pepr a bylo to skvele......

  • Slečna N | 4. 11. 2013 20:12

    seš nějaká chytrýá ;-)

  • mr X | 9. 1. 2013 17:32

    AA pan se vcera dival a dela chytraka :D

  • Tom | 8. 1. 2013 22:48

    Je důležité použít pepř zelený a nebo růžový, v žádném případě černý pepř a jesže k tomu mletý !!! :'( TO by vás Polreich hnal !! :D

  • Rosta | 2. 12. 2012 22:30

    Omacka ok az na mouku..pokud delate se zeleneho pepre nechte ji peprovou a vynechejte ostatni koreni.Postupnou redukci omacka zhoustne.Vynikajici na rostbif ci stejk.

  • sjuzana
    sjuzana | 24. 11. 2012 17:06

    vynikajici omacka, take jsem dala zeleny nakladany pepr a 2 lzice mouky.

  • Nasky | 15. 4. 2012 12:59

    Výborný, v jednoduchosti je krása. Já jsem teda použil nakládaný zelený pepř a mouky jsem dal jen 2 lžíce, ale výsledek byl super. :-*

  • Mladounka | 17. 1. 2012 16:19

    Za 1.

  • Dan | 24. 10. 2011 10:34

    Pepř Vám změkne tak, že ho namočíte. Doporučuji ho namočit na 24 h do koňaku.

  • Moooni | 3. 8. 2011 15:56

    vyborny recept, doporucuji!!! :-[

  • kubi | 29. 5. 2011 11:52

    musis si koupit sterilovany pepr a pak neni problem

  • erik | 23. 4. 2011 10:03

    já nevím jo ale podlemě pepř nezměkne nikdy...

  • myška | 31. 3. 2011 13:20

    luxusní dobrůtka :-P

  • kace | 29. 3. 2011 15:04

    musíte to tam nechat déle povařit ;)

  • rizecka | 28. 3. 2011 20:34

    To by mě taky zajímalo,nedá se to tak už koupit?

  • Marty | 19. 3. 2011 13:28

    Jak docilit toho at jsou ty kulicky pepre mekke?

  • Moni | 1. 3. 2011 22:44

    Super, diky :)

  • Poschtak | 30. 1. 2011 21:04

    Když budu potřebovat něco vydávit, vim kam sáhnout...

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 24. 1. 2011 11:32

    Dobrý den, jednotku jsem již opravil. Děkuji za upozornění. ;-)

  • mommy | 22. 1. 2011 17:50

    co si mám představit za jednotky? 3vývar

  • Václav | 30. 12. 2010 13:44

    Tato pepřová omáčka vynikajíci,vylepšil jsem to lžící froncouzkou hořčicí. Prostě super!

  • kuchtík | 19. 12. 2010 12:39

    máte to dobrý :P

  • Di | 13. 12. 2006 06:19

    Ať žijí gentlemani!

  • Karel Novák | 12. 12. 2006 19:14

    Právě jdu vyzkoušet tu omáčku, ale jestli to nebude dobrý,tak Hance nadám.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Vaření Výjimečný den Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Pepř celý Pepř mletý Provensálské koření Smetana Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Celerová pomazánka s vejcem

Celerová pomazánka s vejcem

Brokolice s česnekem

Brokolice s česnekem

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

26
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Dušená červená řepa /…
26
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
22
Koprová omáčka
Koprová omáčka
21
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Pepřová omáčka ke steakům - teplá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact