• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Penne con polo
Napište svůj komentář k receptu

Penne con polo

autor: Petr Tvrdík
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne con polo
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek nastrouhaný
    • 1
      špetka vegeta
    • 100
      g čerstvé žampiony nakrájené na plátky
    • 1
      ks pórek nakrájený
    • 1
      balení špagety
    • 1
      balení smetana ke šlehání
    • 50
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme špagety (používám já) v osolené vodě - caa 8 min. Zároveň na pánvi orestujeme na kostičky nakrájené kuřecí maso s cibulkou. Přidáme vegetu a koření (já jen opepřím) dle chuti a 1 stroužek nastrouhaného česneku. Když je maso skoro hotové přidáme nakrájené žampiony a rovněž restujeme.
2
Až žampiony změknou, přidáme pórek - stále dochucujeme vegetou a vybraným kořením. Pórkem nešetřete. Poté zalijeme smetanou a trochu povaříme.
3
Poté promícháme se špagetami a posypeme sýrem.
4
Dobrou chuť :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pie | 25. 10. 2014 19:31

    Náhodou jsem hledal návod na tento recept a podle mě tam na 100% nepatří ani vegeta, ani dochucení nějakým náhodným kořením, co tam je ke konci. Sýr není jmenovaný, ale měl by tam být parmazán, pokud si to dobře pamatuji s několika GB stránek.

  • barney | 1. 1. 2013 20:41

    Já se musim smát i když je v názvu Penne con polo, a pak v receptu uvaříme špagety xD xD I když to používáš ty, tak italové vymysleli různé druhy a tvary těstovin z důvodu, že se každé hodí k jinému druhu omáčky s jinou konzistencí. Např. na špagety se používají do v 90% husté sýrové omáčky, nebo omáčky zakončené na pánvi přidáním žloutku, jelikož jsou pak husté a na špagetách drží. Naproti tomu na smetanové omáčky se právě používají ty zmíněné Penne. Jenže pokud nevaříš s penne (to jsou trubičky) tak v názvu výsledného pokrmu nikdy nemůže být napsáno Penne. To je jako bys řekl že děláš biftek na pepři s hranolkama, a přinesl bys pangase na pepři s hranolkama....

  • ann | 26. 11. 2011 15:53

    Ja na tom nevidim nic "Ftipneho" recept je napsany v pohode srozumitelny pro "selsky rozum" a kazdy si pojmenuje recept podle sveho treba to muze byt i schvalne <:-)

  • pippiva
    pippiva | 20. 2. 2011 22:14

    Vsak ja to nemyslela zle,jen mi to prislo vtipne :-) ;-) Jinak kdyz chcete zadat recept jen v pracovni podobe, tak jej muzete zadat jako soukromy a az ho "vybrousite" tak jej prehodite na verejny.Jinak pekne vitam mezi nami kuchari! :-)

  • Petr Tvrdík | 20. 2. 2011 21:12

    mám to jen v pracovní podobě (koncept), netušil jsem, že už je recept zveřejněný, když čeká na schválení. Je to můj první recept :-) tak mějte pochopení.

  • pippiva
    pippiva | 20. 2. 2011 18:31

    Musela jsem se smat,kdyz jsem uvidela nazev receptu... Ono mezi "penne"(druh testovin) a "pene"(penis) je setsakramentsky rozdil. A nakonec stejne pouzijeme spagety... :-D :-D :-D Jo a taky se pise pollo ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Rigatoni
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Česnek Cibule Kuřecí prsa Pórek Smetana ke šlehání Špagety Sýr Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková bábovka s ořechy.

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Skvělé kakaové věnečky

Skvělé kakaové věnečky

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Jablečník bez vajec - jablečný koláč (buchta)

Jablečník bez vajec - jablečný koláč …

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
38
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
35
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
34
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Další díl Naked Attraction přitvrdil: Vzdychání a holení! A pornoherečka

Další díl Naked Attraction přitvrdil: Vzdychání a holení! A pornoherečka

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Pekingské maso
Pekingské maso
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem
Penne s kuřecím masem, listovým…
  • Recepty.cz
  • Penne con polo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact