• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky delikates

autor: Jitka 37
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 231
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová kýta
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule větší
  • Na zálivku
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 0,50
      lžička cukr
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z vepřové kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Pekáček vytřeme olejem, vložíme maso, posypeme sekanou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení můžeme plátky trochu podlít vlažnou vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Toasty delikates

Toasty delikates

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky v debrecínském…

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kepsar | 29. 12. 2019 08:36

    Dělala jsem s vícekrát s různými přílohami..nejvíce nám chutná s kaší..

  • Jiří Kundrát | 14. 3. 2018 12:52

    Výborné, zařadil jsem si tento recept do kuchařky.

  • max | 13. 12. 2016 12:59

    Ano, chuťově je to dobré, jen hodně mastné - udělala jsem někde chybu?

  • mejdylko | 4. 1. 2016 15:23

    Udělala jsem dvojnásobnou dávku zálivky, místo cukru použila med a podle doporučení jsem dala ještě hořčici. Podlila jsem to trochou piva a dělala cca 50 minut (asi 20min pod poklicí a pak zbytek bez). Jako přílohu jsem zvolila pečenou dýni hokaido, kterou jsem rozmačkala a přidala osmaženou cibulku. Výborná věc. Velmi doporučuji :) <3

  • Deni | 28. 11. 2015 18:24

    Tento recept můžu jenom doporučit. Přidala sem do zálivky doporučenou hořčicí. Zapekla sem dohromady s neloupanými brambory. Během chvilky úžasné jídlo. :-)

  • Adéla | 9. 10. 2015 12:59

    Je to velmi dobré, chválím recept, a fotka odpovídá, je to výpek, dle mého, marináda je na mase, červená od kečupu.

  • jenda77 | 16. 2. 2014 08:51

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Jenda77 | 16. 2. 2014 08:50

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Kamilek77 | 17. 8. 2013 12:54

    Dílo bylo právě dokončeno a je snědeno :-P Přidal jsem do zálivky taky lžičku hořčice, podle níže uvedené "Lady detox", neuvěřitelná mňamka ;-) a jako příloha mi příjde opravdu nejvhodnější a nejchutnější klasicky vařený, solený brambor.

  • Maru | 2. 6. 2013 13:25

    Dneska jsem vařila a moc nám všem chutnalo. Přílohu jsme měli vařené brambory sypané pažitkou a oběd byl super. Jen malá poznámečka, přijde mi, ža ta fotečka je k jinému jídlu, měla jsem sůsek pěkně hnědý po té, co se tam dává sojová omáčka a worchester. ;-) Výsledku to však vůbec nevadí. dík za recept.

  • jura | 20. 1. 2013 12:34

    tak se dilo zdařilo

  • jura | 20. 1. 2013 08:56

    mám to v troubě, tak uvidíme ;-)

  • jaran.terek | 30. 11. 2012 12:25

    Taky se mi to povedlo.Mooc dobré :-P

  • Lady Detox | 28. 2. 2011 12:55

    Taky sem udělala tento recept. Úžasný. Na popud přítele jsem přidala do zálivky lžíci hořčice a jsem ráda že sem ho poslechla. Jako přílohu sem zvolila očištěné brambory nakrájené na měsíčky, posypané kořením na americké brambory, osolené, opepřené a pečené spolu s plátky. Po upečení brambor sem je přelila zakysanou smetanou, smíchanou s bazalkou solí a papřem. Chrochteli sme blahem :-)

  • adulis | 21. 1. 2011 16:30

    :-$

  • Matej Beno | 14. 3. 2009 10:53

    Ako prilohu by som odporucil zapekane brambory

  • Jitka Klusová | 10. 12. 2007 17:36

    Záleží na troubě jak peče, ta moje dost rychle, takže peču ze začátku tak na 180 a pak stáhnu na 150, někdy přikryju alobalem, to když vidím, že maso rychle tmavne. A délka pečení podle druhu masa, prostě to zkouším vidličkou, jestli už je měkké. Odhaduji tak 45min. až hodinu.

  • p v | 10. 12. 2007 11:07

    Zatim neumim moc s troubou, na kolik vyhrata a jak dlouho se asi pece?

  • Alena | 7. 8. 2007 15:41

    Moc nám chutnalo, podávala jsem s opečeným bramborem.

  • Anonym | 13. 11. 2006 17:59

    Zkuste k tomu brambůrky ala tuty.Skvělé

  • Zdeňka | 13. 11. 2006 13:49

    Hanko,já bych k tomu dala brambory,opečené brambory,americké brambory,event.hranolky.

  • Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:04

    Prosím, jaká se hodí příloha?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Kečup - jemný Mletá paprika Olej Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vepřová kýta Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Vánoční štola

Vánoční štola

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Celer z trouby

Celer z trouby

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Kokosová pochoutka
Kokosová pochoutka
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice
13
Opékané pikantní bramborové plátky
Opékané pikantní…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact