• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené ovoce sestry Pavlínky
Napište svůj komentář k receptu

Pečené ovoce sestry Pavlínky

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené ovoce sestry Pavlínky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • jablka
    • pomeranč
    • kiwi
    • borůvkový kompot
    • 3
      ks hřebíček 2-3
    • skořice mletá
    • 0,50
      kg cukr

Postup přípravy receptu

1
Ovoce nakrájíme na malé kousky, vsypeme na plech, dáme borůvkový kompot a vše ostatní, promícháme a dáme do trouby péct asi tak půl hodiny.
2
Vzniklou směs dáme do sklenice, uložíme v lednici. Do hrnku si podle chuti dáme směs, většinou stačí jedna lžíce a zalijeme vřelou vodou a máme vynikající čaj s kousky ovoce.
3
Ovoce si můžeme dát podle své chuti i broskve, meruňky no prostě, co je zrovna na trhu a co máme rádi. Borůvkový kompot ale chybět nesmí, ten dodá barvu a šťávu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Grilované ovoce se sezamovým griliášem

Grilované ovoce se sezamovým griliášem

Ovoce v želé

Ovoce v želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • olča | 16. 3. 2006 08:43

    Mám připravené v ledničce neustále - všem moc chutná. Zpříjemňujeme si tak tu letošní nekonečnou zimu.Přidávám i kompotovaný ananas, ale bez šťávy, protože pak se vše zbarví do fialova a mám radši, když čaj zůstane pěkně červený.i

  • J J | 15. 3. 2006 16:14

    Moc dobré hlavně teď v zimě s kapkou rumu.

  • Anonym | 11. 2. 2006 15:52

    Vyzkoušela jsem u kamárádky, která to připravila podle tohoto receptu a je to vynikající.

  • D K | 10. 2. 2006 13:18

    Nepřipálí se to, protože kompot tam nalejete i se šťávou a ovoce taky za chvíli pustí šťávu.A pokud přece jen máte strach, tak můžete malinko podlít vodou. Dělám to na teflonovém plechu a tam se to nepřipálí a občas to zamíchám. A borůvky nemusíte dávat, můžete vyzkoušet i jiné tmavé ovoce. Já jsem to ale ještě s jiným nedělala, protože borůvky se osvědčily. A proč se to zrovna peče po tom jsem nepátrala, hlavně, že nám to chutná.

  • helenus | 10. 2. 2006 11:29

    niečo podobné som robila v mojej mikrovlnke s funkcou crisp (zapekanie). ovocie som nakrájala na kúsky, dala som ho na crisp tanier (pozor, bez cukru!) a "piekla" som ho cca 10 min. keďže som to robila v zime, kedy nie je taký veľký výber čerstvéh ovocia, použila som aj ovocie z kompótu bez šťavy. "upečené" ovocie sme jedli teplé posypané škoricovým cukrom.

  • Jitka | 10. 2. 2006 10:51

    Zajímalo by mě proč se to ovoce peče. Ovoce miluju jakékoliv a ve velkém a vím že někdo dělá čaj třeba z jablečných slupek nebo z rybízu, ale já jsem to ještě nezkoušela. A tady je to rovnou z několika druhů a ještě borůvky... až to někdo vyzkoušíte, dejte vědět. Ještě otázku, nepřipeče se to na ten plech? Jak je tam ten cukr...

  • Jaroslava Oumarová | 10. 2. 2006 10:48

    Znám a potvrzuji, že je vynikající, voňavý - když jej zasterilujete, tak v tomto období jako když ho najdete...:-)

  • Airan | 10. 2. 2006 09:54

    Velmi zajimave...neco podobneho se dela na Sibir, jen se ovoce zaleje predem stakanem vodky a potom doliva varici vodou:-))) Ten vas caj primo laka vyzkouset si ho:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Horké nápoje
Zdravě i chutně Nápoje Ostatní Ovoce Nealkoholické Teplé Pro děti Pečení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvkový kompot Cukr Hřebíček Jablka Kiwi Pomeranč Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valentýnský dort

Valentýnský dort

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Cizrna na italský způsob II.

Cizrna na italský způsob II.

Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Brambory s kapustou a sýrem - zapečené

Brambory s kapustou a sýrem - zapečené

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Houbové karbanátky (nejen) s mletým masem

Houbové karbanátky (nejen) s mletým…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

70
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
46
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák…
34
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
33
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
32
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Pečené ovoce sestry Pavlínky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact