• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Napište svůj komentář k receptu

Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý nebo drcený kmín
    • 800
      g vepřová plec nebo libovější bůček, cca
  • Hruškovo-papriková příloha
    • 1
      ks červená paprika
    • sůl
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • koření na grilovanou zeleninu nebo grilovací koření, adžika...
    • 1
      ks zelená paprika
    • olej
    • 3
      ks hrušky dle velikosti, cca

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme, osolíme, okořeníme, jak jsme zvyklí, podlijeme a dáme do pekáče na pokrájenou cibuli péct do předehřáté trouby. Nejprve pečeme cca 40 minut pod poklicí, pak odkryjeme a dopečeme doměkka a dozlatova, dle potřeby podlijeme a během pečení i otočíme. Pokud neholdujeme vepřovému masu, upečeme si klidně kuřecí díly.
2
Papriky očistíme a pokrájíme na proužky. Hrušky oloupeme, odstraníme jádřince a pokrájíme na kostky. V pánvi rozpálíme trochu oleje, dáme do něj papriky a hrušky a restujeme. Až nám začnou papriky a hrušky chytat barvičku, je čas směs okořenit dle chuti a ještě krátce orestovat. Pokud používáme koření s obsahem soli, není nutné solit.
3
Na talíř dáváme maso, které přelijeme výpekem a vedle něj kopeček paprikovo-hruškové přílohy.
4
Přílohu dáváme dle chuti: brambory, rýže, čerstvé pečivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou náplní

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou…

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-zelný salát s klíčky

Hruškovo-zelný salát s klíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • KaRa | 14. 3. 2015 13:17

    Vynikající! Díky!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Vepřové Drůbeží Z ovoce Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Hrušky Koření Olej Paprika - žlutá Pepř mletý Sůl Vepřová plec Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Masové kuličky z Ikea

Masové kuličky z Ikea

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Levná a rychlá bábovka

Levná a rychlá bábovka

Tvarohová rýže

Tvarohová rýže

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Kuřecí prsa s pomeranči

Kuřecí prsa s pomeranči

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

16
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
16
Salát z červené řepy s hruškou
Salát z červené řepy s…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Pečené kuřecí závitky
Pečené kuřecí závitky
Pečené kuřecí žaludky
Pečené kuřecí žaludky
Pečené kysané zelí s kuřecími játry Theodor
Pečené kysané zelí s kuřecími játry…
Pečené masopustní koblihy
Pečené masopustní koblihy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové rolky / závitky
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové…
  • Recepty.cz
  • Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact