Pálivé papričky jalapeños pocházejí z Mexika. Připravte si je jako nevšední pochoutku plněnou směsí goudy, lučiny a oregana. Obtočené slaninou a opečené spolu s voňavými bylinkami budou prostě báječné.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: VIDEO, jak připravit domácí pizzu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Slané bramborové bábovičky
Jarní šakšuka
Dýně ve slanině
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové závitky na smetaně
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Linecké těsto pro začátečníky
Listové rychlé sladké tajemství
Smažené houskové knedlíky
Hříšný čokoládový koláč
Těstoviny s houbovou smaženicí
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Čočka na kyselo po našem
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek