Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řecký salát po řecku
Šlehačkový koláč
Jednoduchý jablkový koláč
Avokádová pomazánka II.
Hranolky z kapra
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Špenátovka
Pomazánka se sušenými rajčaty
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek