Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená bramborová kaše
Buchta s rosolem
Italská bábovka II.
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Špagety alla puttanesca
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Bylinkový králík na žampionech
Angreštové / rybízové knedlíky
Pórková polévka se žampiony
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky