• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
Napište svůj komentář k receptu

paštika z pečeného masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
paštika z pečeného masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g krůtí maso pečené
    • 100
      g slanina
    • sterilované cibulky perlové
    • paštikové koření 1/2 lžičky
    • 2
      ks vařená vejce
    • 2
      lžíce smetana
    • 50
      g pistácie
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks kapie sterilovaná

Postup přípravy receptu

1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme na pánvi, škvarečky vyjmeme a na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli. Do mixéru dáme kousky krůtího masa, případně i s trochou vypečeného tuku, vyškvařenou slaninu, osmaženou cibulku, vejce natvrdo, smetanu a hořčici. Důkladně rozmixujeme dohladka, přisolíme, přimícháme krájené pistácie a okořeníme směsí paštikového koření podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Pomazánka z pečeného celeru

Pomazánka z pečeného celeru

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 7. 2014 14:19

    Hledala jsem kvůli návštěvě recept na paštiku bez vnitřností. Bohužel bych u receptu uvítala víc podrobností - co s cibulkami, co s kápií (nakonec jsem jimi jen ozdobila pečivo s paštikou). Taky mi není jasné, jak moc se mělo maso při pečení upravovat, nakonec jsem teda jen solila. Jako maso jsem použila krůtí prsa (možná by do receptu taky chtělo napsat, co přesně za maso použít) a příště bych určitě volila jinak, mně paštika přišla velmi suchá a vůbec mi nechutnala (ale návštěva toto právě ocenila kvůli dietnosti). Takže za sebe moc nedoporučuji...

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 6. 2014 08:22

    Chtěla bych požádat zkušenější o radu k tomuto receptu. Co byste dělali s těmi sterilovanými cibulkami a paprikou, co jsou v ingrediencích, ale v postupu receptu o nich není ani slovo? Přidali kousky do rozmixované hmoty, stejně jako pistácie? Bojím se toho, že tam ta nakyslá chuť zeleniny nebude sedět. Nebo byste je jenom servírovali k paštice? A k tomu pečenému masu, jak byste ho dochucovali? Plnohodnotně nakořenit, nebo třeba jen nasolit s tím, že dochucovat se to bude při mixování? Všem děkuji moc za rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Paštiky a rillettes
Chuťovky Ostatní Svačina Večeře Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Krůtí maso Paštikové koření Pistácie Slanina Smetana Sterilované cibulky Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Rýžové placky

Rýžové placky

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Celerový salát s jablkem

Celerový salát s jablkem

Lokše (langoše)

Lokše (langoše)

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

63
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
52
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Rajčatová polévka & sýrové minisendviče
Rajčatová polévka &…
39
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz První zpověď dcery Jirešové Sofie: Nejdřív čtvrt roku na psychiatrii a… Teď tančí u tyče!

První zpověď dcery Jirešové Sofie: Nejdřív čtvrt roku na psychiatrii a… Teď tančí u tyče!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact