• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hera
    • 4
      dl cukr krystal
    • 2
      voda
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      dl polohrubá mouka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce hnědý rum
    • kokosová moučka nebo sekané ořechy - na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Heru, cukr, vodu a kakao rozpustit, nechat vychladnout, po vychladnutí odebrat 2 dcl hmoty na polevu, do zbytku přidat vejce, mouku s práškem do pečiva a nalít do vymazané formy, pečeme 20 minut ve středně vyhřáté troubě. Ihned po vytažení z trouby polejeme polevou a posypeme kokosem nebo sekanými ořechy. Krájíme na malé kostičky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Kopalová | 6. 3. 2007 23:11

    Jelikoz jsem hakliva na rum v jakemkoli mnozstvi, tak ten jsem vynechala, dokonce se u nas nenasel ani kokos s orechy, takze nase rezy byly znacne "okousane". Presto vytecne a navsteva mlaskala :) davam za jedna

  • Vendula Strakošová | 13. 6. 2006 12:36

    Já místo Hery dávám normální obyčejné máslo, které nechám normálně rozpustit v hrnečku. Je to starý recept, který mám od své mamky. Jelikož nerada peču, toto ale dělám ráda, protože to je jednoduché a navíc ingredience nemám na váhu, ale jako hrníčkový recept, takže navíc ještě nemusím nic vážit.

  • Jana Kutačová | 21. 5. 2006 09:34

    Připomíná mi to řezy Šalamoun,ale myslím,že budou dobré.:o)

  • Václava Dvořáková | 20. 5. 2006 16:52

    Pomlaskávali jsme všichni, výborný recept... I když je pravda, že jsem nejdřív nedoufala, že to zvládnu i já :-)

  • Anonym | 31. 3. 2006 15:20

    Já všechno rozpouštím v mikrovlnce. Rychlé a bez práce.

  • Zdeňka | 30. 3. 2006 17:07

    Heru a spol. není třeba rozpouštět ve vodní lázni,ale v kastrolu na plotně,je to rychlejší.Rum dávám lžíci do těsta a zbytek do polevy.

  • Lenka Pražská | 30. 3. 2006 08:05

    Řezy jsou dobré i když čekala jsem víc. Recept je neúplný, pro úplného začátečníka by mělo být napsáno, že hera a spol. se nechá rozpustit ve vodní lázni a nakonec nikde není napsáno kam s rumem a vanilkovým cukrem. Ale jinak dobré!!

  • Kamila Krejčíková | 6. 11. 2005 11:54

    Výborný.Ještě jsem posypala i kokosem i mandlovými lupínky i ořechy.Při zakousnutí si uplně vybavím vánoce.Ňamiky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Hnědý rum Kakao Kokosová moučka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Zapečená (nejen) krůtí játra

Zapečená (nejen) krůtí játra

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Salát Rukola s cherry rajčátky a pomerančem

Salát Rukola s cherry rajčátky a…

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

117
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
100
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
87
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
77
Nejlepší horká čokoláda!
Nejlepší horká čokoláda!
58
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 11.–12. 10. 2025: Kdo si finančně polepší a koho čekají dny plné úspěchu?

Horoskop na víkend 11.–12. 10. 2025: Kdo si finančně polepší a koho čekají dny plné úspěchu?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact