• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 44
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks paprika dle velikosti, cca
    • 500
      g sekaná šlehaná (např. z Globusu) , nepečená (polotovar)
    • 50
      g máslo
    • 80
      g hladká mouka cca
    • 120
      g rajský protlak
    • sůl
    • pepř mletý
    • 0,50
      lžička nové koření mleté, dle chuti, cca
    • 2
      ks hřebíček 1 -
    • 2
      ks bobkový list
    • 2
      lžíce cukr krupice dle kyselosti protlaku, cca
    • 700
      ml vývar dle potřeby, cca

Postup přípravy receptu

1
Papriky naplníme šlehanou sekanou (nepečený polotovar čerstvý nebo rozmražený) a dáme péct do předehřáté trouby na 180 dozlatova, občas otočíme. Mezitím si uvaříme omáčku: na másle osmažíme mouku dorůžova, přidáme protlak, cukr, koření, krátce osmažíme za stálého míchání. Zalijeme vývarem (dle hustoty omáčky), promícháme a provaříme, dochutíme solí, pepřem a případně ještě cukrem. Vyndáme hřebíčky a bobkové listy. Omáčku nalijeme k pečeným paprikám a společně ještě necháme krátce v troubě péct.
2
Rychlovku, co nedá moc práce, podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Žampiony plněné (nejen) šlehanou sekanou

Žampiony plněné (nejen) šlehanou…

Kuřecí stehna plněná šlehanou sekanou

Kuřecí stehna plněná šlehanou sekanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Karbanátky Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Mleté Ze zeleniny Zálivky a omáčky Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr krupice Hladká mouka Hřebíček Máslo Nové koření Paprika Pepř mletý Rajský protlak Sekaná Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolky

Pikantní fazolky

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Broskvový koláč z listového těsta

Broskvový koláč z listového těsta

Anglické zázvorové sušenky

Anglické zázvorové sušenky

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Rýžovo-jablečný nákyp

Rýžovo-jablečný nákyp

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

45
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
35
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
23
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
20
Krémová česnečka
Krémová česnečka
15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Papriky s náplní z červené čočky
Papriky s náplní z červené čočky
Papriky s rajčaty - sterilované
Papriky s rajčaty - sterilované
Papriky s vinnou klobásou
Papriky s vinnou klobásou
Paradiso
Paradiso
Pardubická hovězí pečeně
Pardubická hovězí pečeně
Párečky ve slanině
Párečky ve slanině
  • Recepty.cz
  • Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact