• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v sýrovém kabátku

autor: Simča S.
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g pangasius až 600 podle velikosti jedlíků
    • 0,50
      ks citron šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička čubrica
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce olej
    • 150
      g uzený sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Pangasia necháme trochu povolit a otřeme od vody. Plátky ryby pokapeme citronovou šťávu, posolíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme bylinkami. (Je možné vytvořit si i "pastu" z třeného česneku, soli, bylinek a šťávy a touto pa stou potřít po obou stranách rybu). Na plíšku rozpálíme olej a rybu obalíme v mouce.
2
Na oleji osmahneme ryby po obou stranách, rozložíme po plíšku, můžeme přidat mouku a koření, které nám při obalování opadaly na prkýnko a dáme do trouby, vyhřáté na 100°C. Necháme zapékat cca 12 minut, pak kousky obrátíme, navršíme na každý "pastu", která vznikla z mouky, koření, tuku a vypečené vody (vetšinou je jí dost) v pekáčku a vrátíme do trouby, které přidáme na 150°C. Necháme zapékat cca 15 minut.
3
Mezi tím si nastrouháme sýr na hrubém struhadle. Přimícháme vajičko a zlehka hmotu prošleháme. Po uplynutí času vyndáme plech opět z trouby, přidáme na 220°C, kousky ryby otočíme opět na druhou stranu a potřeme směsí sýra a vajíčka. Vrátíme do vyhřáté trouby a zapečeme do roztavení sýra.
4
Podáváme s br. kaší, vařenými bramborami nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inge | 27. 10. 2012 10:54

    fakt hustý, ještě, že mi pangas nechutná...

  • Tahitty | 13. 9. 2012 14:32

    Chuťovka, už ho asi nikdy dětem nekoupím... :-$

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:01

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Esc | 28. 2. 2012 19:49

    supeeeer!!!!!!!!!!

  • Sára Pěchová | 16. 1. 2012 07:24

    Výborná rybka :-*

  • Eva | 16. 11. 2011 10:50

    bylo to dobré :-*

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 21:58

    už to taky vidím, mám pidi notebook, asi jsem nesjela až dolu-)

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 8. 2011 18:44

    Klárko - celá rodina měla bramborovou kaši, ale já jsem těstovinový maniak.... Takže já měla trochu zbylých těstovin a tak jsem vyfotila svůj talíř... Ale máš pravdu, s brkaší či pečenými bramborami je to asi obvyklejši.... dobrou chuť :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 9. 8. 2011 16:21

    O sýru je celý třetí odstavec.

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 12:48

    nevidím v postupu ten sýr! kam s ním?? asi ho sním-)

  • Klára K. | 8. 8. 2011 10:37

    Moc dobre to vypadá, dávam do oblúbených, ale prikláňam sa skôr k zemiakovej kaši, prípadne k zemiakom duseným na petrželke, ako k cestovinám. Ovšem, proti gustu, žiaden dišputát.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Čubrica Hladká mouka Mletá sladká paprika Olej Pangasius Sůl Uzený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná sekaná pečeně

Plněná sekaná pečeně

Ovocný salát s jogurtem

Ovocný salát s jogurtem

Volské topinky

Volské topinky

Piškotové řezy s angreštem

Piškotové řezy s angreštem

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

67
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
37
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
31
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Základní těsto na koblihy
Základní těsto na koblihy

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panko strouhanka
Panko strouhanka
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact