• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v sýrovém kabátku

autor: Simča S.
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g pangasius až 600 podle velikosti jedlíků
    • 0,50
      ks citron šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička čubrica
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce olej
    • 150
      g uzený sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Pangasia necháme trochu povolit a otřeme od vody. Plátky ryby pokapeme citronovou šťávu, posolíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme bylinkami. (Je možné vytvořit si i "pastu" z třeného česneku, soli, bylinek a šťávy a touto pa stou potřít po obou stranách rybu). Na plíšku rozpálíme olej a rybu obalíme v mouce.
2
Na oleji osmahneme ryby po obou stranách, rozložíme po plíšku, můžeme přidat mouku a koření, které nám při obalování opadaly na prkýnko a dáme do trouby, vyhřáté na 100°C. Necháme zapékat cca 12 minut, pak kousky obrátíme, navršíme na každý "pastu", která vznikla z mouky, koření, tuku a vypečené vody (vetšinou je jí dost) v pekáčku a vrátíme do trouby, které přidáme na 150°C. Necháme zapékat cca 15 minut.
3
Mezi tím si nastrouháme sýr na hrubém struhadle. Přimícháme vajičko a zlehka hmotu prošleháme. Po uplynutí času vyndáme plech opět z trouby, přidáme na 220°C, kousky ryby otočíme opět na druhou stranu a potřeme směsí sýra a vajíčka. Vrátíme do vyhřáté trouby a zapečeme do roztavení sýra.
4
Podáváme s br. kaší, vařenými bramborami nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inge | 27. 10. 2012 10:54

    fakt hustý, ještě, že mi pangas nechutná...

  • Tahitty | 13. 9. 2012 14:32

    Chuťovka, už ho asi nikdy dětem nekoupím... :-$

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:01

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Esc | 28. 2. 2012 19:49

    supeeeer!!!!!!!!!!

  • Sára Pěchová | 16. 1. 2012 07:24

    Výborná rybka :-*

  • Eva | 16. 11. 2011 10:50

    bylo to dobré :-*

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 21:58

    už to taky vidím, mám pidi notebook, asi jsem nesjela až dolu-)

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 8. 2011 18:44

    Klárko - celá rodina měla bramborovou kaši, ale já jsem těstovinový maniak.... Takže já měla trochu zbylých těstovin a tak jsem vyfotila svůj talíř... Ale máš pravdu, s brkaší či pečenými bramborami je to asi obvyklejši.... dobrou chuť :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 9. 8. 2011 16:21

    O sýru je celý třetí odstavec.

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 12:48

    nevidím v postupu ten sýr! kam s ním?? asi ho sním-)

  • Klára K. | 8. 8. 2011 10:37

    Moc dobre to vypadá, dávam do oblúbených, ale prikláňam sa skôr k zemiakovej kaši, prípadne k zemiakom duseným na petrželke, ako k cestovinám. Ovšem, proti gustu, žiaden dišputát.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Čubrica Hladká mouka Mletá sladká paprika Olej Pangasius Sůl Uzený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opilé řezy

Opilé řezy

Polévka z kapra

Polévka z kapra

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Zapečený květák III.

Zapečený květák III.

K - Nadívaná kuřecí stehna

K - Nadívaná kuřecí stehna

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Palačinkové řízky s bešamelem

Palačinkové řízky s bešamelem

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

41
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
22
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra
Dýňový koláč s krémem ze…
17
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
15
Tradiční hraběnčiny řezy
Tradiční hraběnčiny řezy

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Další doporučené recepty:

Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panko strouhanka
Panko strouhanka
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact