• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pangasius s mozzarelou
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius s mozzarelou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius s mozzarelou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1000
      g pangasius 800-1000
    • 3
      ks rajčata 2-3
    • 200
      g mozzarella
    • 1
      sůl
    • 1
      pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do vyhřáté trouby (cca 200 °C). Po 10-ti minutách poklademe rajčaty nakrájenými na plátky a dáme znovu péci. Po dalších cca 5-ti minutách poklademe Mozzarelou nakrájenou na plátky a opět vložíme do trouby, kterou vypneme a necháme chvilku v teplé troubě rozpustit sýr.
2
Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nektarinkový salát s mozzarelou

Nektarinkový salát s mozzarelou

Pečené feferonky plněné ovčím sýrem a mozzarelou

Pečené feferonky plněné ovčím sýrem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • momik
    momik | 11. 11. 2013 18:27

    Recept z Albert magazínu...mám taky... :-D

  • maxdata | 28. 8. 2011 16:15

    jednoduché a výborné.

  • Evanga | 30. 7. 2011 18:22

    Hladala som nejaky jednoduchy recept na pangasiusa a nasla som tento. Prave som dopapala a musim povedat, ze to bolo VYNIKAJUCE. Jedine co som doplnila - pred solenim a korenenim som rybku pokvapkala troskou citronovej stavy a plech som poliala trochou olivoveho oleja. Mnam, mozem len odporucit :)

  • Monika Sekalová | 30. 8. 2010 19:09

    Výborný recept!! :)

  • Jana Ledvinová | 26. 5. 2010 13:00

    Je to opravdu moc dobré a tak jednoduché :o). Dala jsem tam jen ty ingredience, které tady paní Jája B. napsala. Česnek tam opravdu vůbec nechybí :o). Tak si taky nechte šmakovat

  • Kuchař Amatér | 4. 9. 2009 19:24

    teda nevim, co mate za turbo troubu,ale me ta ryba plavala a bylo to cele takove nedopečene, nastetsti zbytek moji rodiny je ve vareni zdatnejsi a vse zachranil, takze prvni porce byla mdla a ty dalsi si uz pochvalovali...recept tedy ani nehodnotim, protoze se jednalo o moji chybu a po dopeceni jsem porci nemela:/pro kuchare amatery jako jsem ja: decka, az tam hodite rajcata, pecte to klidne i dyl. rajcata pustej stavu a tu nechte vypict, aj ta mozzarela se dyl rozpousti nez jsem cekala, tak na to bacha...kdyz jsou rajcata jakoby spekly (ale ne moc!) je to to pravy..je tu i recept "pangus na rajcatech" nebo tak nejak a tam je ten postup peceni popsanej lip.

  • Petra Cimerhanzlová | 30. 7. 2009 12:23

    Výborná záležitost!! Přidala jsem ještě máslíčko a koření na ryby... opravdu nám moc "šmakovalo". Díky za skvělý recept :-).

  • Zuzana Stavinohova | 6. 12. 2008 13:16

    Naprosto dokonalé... opravdu nepřidávat česnek, kmín nic...a kombinace rajčata + mozarella je dokonalá. Lehký oběd + hl. salát mňam mńam

  • Mirka P. | 7. 10. 2008 17:33

    Ano, to je opravdu výborná příprava pangase. Pouze jsme použila nakládaná rajčata, do kterých jsem zamíchala bazalku a přes všechny pochybnosti i nasekaný česnek. :-D

  • Zuzana Stavinohova | 4. 10. 2008 23:47

    Nejdřív jsem moc nevěřila, neměla jsem s Mozarellou zkušenosti, ale můžu ten recept jen doporučit. A opravdu jen sýr a rajče, česnek je už možná zbytečný.... bylo to naprosto dokonalé jídlo.

  • Di - | 3. 9. 2008 17:22

    Tak na takovou dobrotu bych se, Lenko, být Vaší známou, nechala moc ráda pozvat.

  • Lenka S. | 3. 9. 2008 14:01

    Paní/slečno Di - na ryby používám stejnou marinádu jako vy,akorát ještě přidávám trochu soli... olej, petrželku,česnek a mořskou sůl rozmixuji a touto směsí potřu ryby. Přítel byl v Norsku na rybách a přivezl pěkné kousky, tak letošní léto patří grilování :o)

  • Di - | 2. 9. 2008 06:52

    V tom to právě vězí, že česnekem nesmíte přebíjet chuť, ale jenom jemně dochutit. Pokud rybu namažete rozetřeným česnekem jako topinku, dopadne to nejspíše tak, jak píšete. Pokud ji posypete trochou nasekaného česneku, je to jiná. Taky hodně záleží na tom, jaký česnek používáte. Ten z dovozu, co je u nás v obchodech téměř výlučně, není vždy to pravé ořechové. V Chorvatsku na trzích mají křehkou jemnou odrůdu s načervenalou slupkou. Jak nic netaháme domů, tak česnek ano! Ostatně záleží to také na chuťových pohárcích každého jednotlivce. Není třeba nic odsudzovat předem (ani potom). Ať si každý vyzkouší, co mu ladí. Já bych například nedávala pod pangasia máslo, maximálně kapičku olivového oleje. Na moje chuťové pohárky je mastný dost. A pokud někomu chutná silně očesnekovaná ryba, proč ne? Obojí je zdravé. Proti gustu žádný dišputát a dobrou chuť!

  • František Brusák | 1. 9. 2008 22:58

    Už jsem to tady k jednomu receptu psal.Pangas.Lín i pstruh mají svoji jemnou ,příjemnou chuť i pro lidi kteří ryby nejedí.Neříkám že tento recept je špatný ale je skoro jedno zda dáte pangase nebo aljašskou tresku a vůbec když se dává česnek jak se tady v příspěvcích píše.Dnes lidé používají koření na přetlučení chuti a né na zvýraznění a dochucení jídla.Já tento recept nemohu posoudit protože takto bych ho nedělal.Já bych pangase lehce posolil podusil na másle,jako přílohu bych upekl pizzu s mozzarelou a rajčaty bez pizzového koření a k tomu lehké suché víno ale to už je jiný recept i když suroviny jsou skoro stejný.

  • Di - | 31. 8. 2008 08:41

    Letos nám naše paní bytná v Chorvatsku upekla na roštu oradu. byla suprová, dlouho jsem nejedla lepší rybu. Nic než sůl, dovnitř trochu směsi nasekané petrželky, česneku a oleje, totéž pak ještě nahoru na rybu již upečenou. K tomu místní bílý chleba (doma by mi tato kombinace připadala přinejmenším zvláštní), místní lehké bílé víno a zeleninový salát (okurky, papriky, rajčata, červená cibule, olej, žádný ocet!). Může být něco jednoduššího? Doma se to občas snažím napodobit v troubě. Plátky ryby položím na pečící papír lehce pomazaný olivovým olejem, navrch dám petželkovo-česnekovou směs s olejem a na chvilku strčím do trouby. je to lahoda, ale originálu se to nevyrovná.

  • Jana Pátková | 30. 8. 2008 22:39

    Musím potvrdit , že pstruh po mlynářsku - úplně jednoduché jídlo je nejlepší ryba ! Můj tchán nám dodával pstruhy 30 let a řekl, že se musí dělat vždy jednoduše, aby ryba "vynikla" a chutnala. A měl pravdu.

  • Oldřich Gargulák | 30. 8. 2008 21:11

    Nepočítám-li sladkovodní šupinatce, rybí saláty a sardinky, snažím se min. 1x týdně jíst mořské ryby. Pátek jsem měl pracovní a i díky křesťanské výchově držím tento den jako bezmasý, byť se stavuji zrovna v restauraci: oběd-Pečený "panga" v zelenině; večeře-Stejk z lososa. ... Svůj komentář jsem psal konkrétně k tomuto receptu. U ryb jsem zastánce jednoduché úpravy tzv. přírodní, při které není potlačena obvykle jemná chuť. Znáte např. chutnějšího pstruha než "po mlynářsku"? ... Nebo: Vložte filet (cca 1kg) z chlazeného lososa kůží dolů do brutvanu, nebojte se dobře osolit a poklást hoblinami másla, nepodlévejte a pod poklicí pečte v předem na 200st.C vyhřáté troubě asi 20minut, raději méně, než vyrobit podrážku...

  • Oldřich Gargulák | 30. 8. 2008 21:09

    Souhlasím s Karlem, akorát jsem to nechtěl tak brutálně formulovat...

  • Frantiska :) | 29. 8. 2008 23:11

    Oldrichu ono hodne zalezi na tom, jak casto rybu jite ... pokud casto, tak clovek i rad vyzkousi jinou chut nez maslo a sul

  • karel paty | 29. 8. 2008 09:04

    Tak se dočítám, že nebudu první, kdo "zmrší" lahodnou chuť pangase a mocarely jiným kořením než už uvedený pepř, na rybu? :-((( , ale moje chuťové pohárky jsou obroušeny mnoha žejdlíky pěnivého moku a mnoha kotlíky maďarského guláše a tako dietně upravené jídlo bych neocenil a Oldřichu, přesto ne nepokládám za zoufalcem. A recept určitě nezavrhuji

  • Di - | 29. 8. 2008 08:43

    Já ochucuji pangasia česnekem často a peču ho pak v alobalu, navrch dávám omáčku s kari a nemyslím si, že jsem zoufalec. Recept jsem převzala z TV paprika a je to moc dobré a jemné jídlo. Chce to jen odhadnou pravou míru, rozhodně ne udělat z ryby topinku. Ostatně já miluju čerstvé ryby a mořské plody v Chorvatsku a tam se bez česneku rozhodně neobejdou!

  • Oldřich Gargulák | 28. 8. 2008 20:59

    Pokud jste toto vytvořila sama, tak gratuluji! Mozzarela to sice ovoní "máslem", přesto bych sumečka pokladl před pečením hoblinkami másla. Jsem zvědav, který zoufalec to první vylepší česnekem, kari nebo jiným zabijákem chuti.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mozzarella Pangasius Pepř mletý Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Salámové špízy

Salámové špízy

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Mramorový korpus

Mramorový korpus

Věnečky podle Valiky

Věnečky podle Valiky

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Řecký gyros
Řecký gyros
29
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
28
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Pangasius s mozzarelou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact