• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pangas s jarní cibulkou
Napište svůj komentář k receptu

Pangas s jarní cibulkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangas s jarní cibulkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pangasius mražené filety
    • 4
      ks jarní cibulka případně pórek
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžička kari
    • 1
      špetka mletá paprika sladká či pálivá
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Filety trochu osolíme, necháme asi 15-20 min povolit. Zatím si nakrájíme jarní cibulku na kolečka, papriku na tenké kratší nudličky. Lehce rozmraženou rybu dosolíme, opepříme, posypeme kořením dle chuti a vložíme do pánve, ve které jsme si rozpustili máslo (můžeme přidat i trochu oleje) a podusíme. Až budeme mít okraje filet bílé, rybu otočíme a znovu posypeme kořením. Před dokončením vsypeme jarní cibulku a papriku a ještě krátce podusíme.
2
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší či vařeným bramborem případně s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Slávek | 4. 5. 2012 00:21

    Máte naprostou pravu , v obou případech. Už se mi to měkolikrát stalo, zejména na chalupě,že jsem někomu pozval na oběd a byl bych mu polévku vylil na hlavu, když , ano, aniž ochutnal dal tam sůl a pepř a žádal maggi, které neužívám.Pak jsem přišel na tom že jejich manželky a už matky neumějí vařit, přestože v ničem nešetří, ale namají CHUT. A pokud jde o lokty na stole, ubrousky....stačí se podívat na Prostřeno.

  • Michaela Rau | 2. 9. 2008 10:56

    Nemám pocit, že by koření této rybě ublížilo, dávám si ho ráda i s červeným kari a rýží. Když jsem ho udělala doma pouze na másle, manžel mi tvrdil, že chutná jako míchaná vajíčka. Ale jak se říká, proti chuti žádný dišputát..

  • Oldřich Gargulák | 14. 8. 2008 13:38

    Často jsem fascinován muži (blbé,že?), kteří, než se chopí lžíce, vyklopí do talíře solničku, pepřenku a když je na stole tak i Maggi! Jednou rukou obklíčí talíř, druhou zapřou loktem o stůl a stylem "bagr" slupnou svou krmi. Mimochodem, všimli jste si, kolik (většinou mladých) lidí se láduje s lokty na stole? A kolik nás používá, resp. nepoužívá ubrousek? ... Tím více mě těší, že je nás pár kteří dokážeme vychutnat si jednoduchá jídla, řekněme chuti mdlé. Vemte kapra, pstruha a panga; zasypte nějakým prefabrikátem na ryby a udělejte na pánvi. Zavažte si oči a nechte se nakrmit. Poznáte co je co? Samozřejmě poznáte! To co projde je panga, co uvízne v krku je pstruh a kapr vám propíchne až žaludek. Ale chuť, přátelé, chuť bude stejná!

  • Jana Pátková | 13. 8. 2008 22:28

    Musím se přidat k hodnocení "chlapů" (pardon,kluci), ale mají pravdu, můj syn nám dovezl pangáska -celé kilo, a protože je kuchař - pražák, tak ho také udělal, ne předem rozmražený, ale chvíli před opečením vytáhnout z mražáku, na pánev -trochu-jen trošku tuku-másla,malinko a dát rybu - hlídat a za pět 5 hotovo,já osobně bych u toho stála 10 min., ale prý je to špatně, musí to být hned a pangas si pustí štávu sám, proto málo tuku,másla, oleje, já jsem byla chytrá a na pekáček jsem dala olivový olej a byla jsem "zdupaná", mami - málo tuku !!! Ryba si pustí sama ! Jo a koření, skoro nic, aby prý ryba chutnala sama o sobě. No nic, děvčata, jen dávám recept, který mě naučil můj synáček.

  • Jana Do. | 13. 8. 2008 21:40

    Pangase máme moc rádi, z koření se mi nejvíce osvědčila adžika - krásně voní a výborně doplní jemnou chuť tohoto výborného rybího masíčka.

  • Jana Remková | 12. 8. 2008 11:05

    Otakare,máte pravdu,ale myslím,že jste pochopil,že jsem nemyslela filety z hovězího masa ale z ryb.Myslela jsem klasické rybí filety,které většina z nás kupuje,aspoň si myslím.Pangasius není na trhu myslím dlouho,aspoň já ho dlouho neznám,třeba se to jmenovalo jinak.Je taky podstatně drahší,než běžné "rybí filety"

  • Mirka P. | 11. 8. 2008 17:30

    Běžné filety jsou snad z tresky, esisenepletu...

  • Otakar Novák | 11. 8. 2008 16:56

    Myslil sem že se František přepsal, ted i paní Jana - co jsou to filety? Ja myslím že je to způsob úpravy-řezání,ne druh masa?

  • Jana Remková | 11. 8. 2008 15:26

    No,já dělám tuto rybu docela často,syn mi ji nosí za celkem dobrou cenu.Dovolila bych si nesouhlasit s tím kořením a s tím mírným rozmražením.Když vím,že ho budu dělat,vytáhnu si ho už večer z mražáku a nechám pomalu povolit v lednici.Posypu ho kořením na ryby,mírně osolím a dám maličko mletého kmínu.Nakonec obalím v hl.mouce a dělám na másle.Nezdá se mi,že by tím kořením nějak ubylo na kvalitě této pochotky.Nedá se v žádném případě srovnávat s obyčejnými filety,taky se pangasius na našem trhu objevil teprve nedávno.

  • Otakar Novák | 9. 8. 2008 23:14

    Souhlasím s Františkem. Jemnější je snad jen platýz,ale taky dražší.

  • František Brusák | 9. 8. 2008 22:52

    Paní Michaelo,receptu na Pangas je velice málo.Pangas je druh sumečku který má tučnější ale velice jemnou a lahodnou chuť.Jakékoliv koření tuto vynikající lahůdku zničí.Nejlepší je na másle a lehce osolit.I kmín dá Pangasu úplně jinou chuť.Kari a papriku snat k filetům nebo obyčejným rybám..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Jarní cibulka Kari Máslo Mletá paprika Pangasius Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina II.

Bublanina II.

Červená řepa po řecku

Červená řepa po řecku

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Bramborové těsto-recept po babičce

Bramborové těsto-recept po babičce

Omáčka z kuřete

Omáčka z kuřete

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Ořechové fit muffiny

Ořechové fit muffiny

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
29
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
26
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
25
Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony
Luštěninový salát s…
24
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Pangas s jarní cibulkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact