• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule
    • koření na ryby
    • rama
    • citron
    • brambory
    • pangasius mražené filety
    • anglická slanina

Postup přípravy receptu

1
Mražené filety pangase dáme na plech, posypeme kořením na ryby a zakápneme citronem. Kolem nich dáme na plech na plátky nakrájenou cibuli nebo napůl rozkrojenou jarní cibulku(nešetříme) a asi tři lžíce ramy. Navrch pangase poklademe libovou anglickou slaninu.
2
Dáme péci do horkovzdušné trouby (asi 180 °C) cca dvacet minut a přidáme oloupané, na kousky nakrájené osolené brambory, případně podlejeme lehce vodou. Pečeme ještě asi 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Smažený sýr s anglickou slaninou

Smažený sýr s anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 14. 11. 2010 17:01

    Dělal jsem alobalové balíčky,takže jsem pekl vše najednou hned od začátku a výsledek výborný a bez nádobí-skoro :-).

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 12. 11. 2010 11:04

    :-)

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 12. 11. 2010 10:58

    Dobrý den, děkuji za upozornění. Ingredience byla doplněna. Hezký den. Pavel. :-)

  • recepty73
    recepty73 | 12. 11. 2010 09:49

    ....kde je ta slanina???

  • František Koukal | 6. 10. 2008 13:00

    Je to odzkoušené, když je pangas mražený, potřebuje delší dobu na přípravu.

  • Kateřina Davidová | 3. 10. 2008 10:32

    Když ho dáte do trouby mraženého, tak to asi dlouho nebude.

  • Věra Štroblová | 25. 9. 2008 08:24

    To se mi zdá dlouho 40 minut péci pangase ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Cibule Citron Koření na ryby Pangasius Rama
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Koláčky ze 100% tuku

Koláčky ze 100% tuku

Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jemná česneková pomazánka

Jemná česneková pomazánka

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

173
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
20
Rabínův šoulet
Rabínův šoulet
19
Lasagne s mletým masem
Lasagne s mletým masem
17
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Pangalaktický megacloumák
Pangalaktický megacloumák
Pangas na rajčatech
Pangas na rajčatech
Pangas raz dva
Pangas raz dva
Pangas se špenátem a nivou
Pangas se špenátem a nivou
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangasius na listovém špenátu se smetanou
Pangasius na listovém špenátu se…
  • Recepty.cz
  • Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact