• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pancit - filipínské jídlo
Napište svůj komentář k receptu

Pancit - filipínské jídlo

autor: Miroslava Marková
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pancit - filipínské jídlo
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce

Nebyly přidány žádné ingredience.

Postup přípravy receptu

1
Na olej rozmačkáme česnek, přidáme cibuli a do sklovato usmažíme. Na nudličky nakrouhanou mrkev dáme na základ, osolíme, opepříme, přidáme sójovou omáčku a dusíme, až je trochu podušené, přidáme nakrájené lusky na proužky a zelí, přidáme sůl, zalijeme vývarem z kuřat.
2
Až je vše měkké, přidáme vývar a nudle instantní (nevařit, změknou sami) a pak rýžové (namočíme předem do teplé vody na 3 minuty a pokrájíme). Nakonec přidáme maso obrané z kuřat a promícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 25. 5. 2007 08:07

    Jano,slovem kostra jsem chtěla autorce receptu objasnit,co to vlastně skelet je.A je logické,že když vykostíte kuře,tak na kostech nějaké maso zůstane.Akorát nechápu,proč by nebyl vhodný na polévku.Já z něj vařím polévku dost často.

  • Jana Remková | 24. 5. 2007 14:34

    Každopádně když skelety uvaříte,oberete z nich poměrně dost masa,třeba kdo není náročný i do paprikáše,ale záleží,kde skelety koupíte,kostra nikomu na nic není,ani na polévku.Jana

  • Kamil Krybus | 24. 5. 2007 09:48

    Filipinská jídla jsou chatrakteristická kombinací česnek + sojová omáčka + bílý ocet + hnědý cukr + bobkové listy, někdy i ananasová šťáva. Zkus to trochu doladit a bude to super.

  • Miroslava Marková | 22. 5. 2007 12:38

    Tak to se omlouvám. Recept mám od jedné známé, je samozřejmě vyzkoušený.Ta v něm píše kuřecí skelet, ale má na mysli maso.

  • Zdena z JM | 22. 5. 2007 11:12

    Kuřecí skelet není vařené kuřecí maso, ale naopak to, co zbude,když kuře vykostíte.Tzn.kostra.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Filipíny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu:
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bigos

Bigos

Perník II.

Perník II.

Václavovy těstoviny

Václavovy těstoviny

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Mandarinková mňamka

Mandarinková mňamka

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Citronovo-hruškový koláč

Citronovo-hruškový koláč

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbová omáčka s…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Celoživotní pravá ruka oscarového režiséra Menzela (†82): Podstoupila operaci srdce!

Celoživotní pravá ruka oscarového režiséra Menzela (†82): Podstoupila operaci srdce!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Pancit - filipínské jídlo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact