• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pancit - filipínské jídlo
Napište svůj komentář k receptu

Pancit - filipínské jídlo

autor: Miroslava Marková
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pancit - filipínské jídlo
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce

Nebyly přidány žádné ingredience.

Postup přípravy receptu

1
Na olej rozmačkáme česnek, přidáme cibuli a do sklovato usmažíme. Na nudličky nakrouhanou mrkev dáme na základ, osolíme, opepříme, přidáme sójovou omáčku a dusíme, až je trochu podušené, přidáme nakrájené lusky na proužky a zelí, přidáme sůl, zalijeme vývarem z kuřat.
2
Až je vše měkké, přidáme vývar a nudle instantní (nevařit, změknou sami) a pak rýžové (namočíme předem do teplé vody na 3 minuty a pokrájíme). Nakonec přidáme maso obrané z kuřat a promícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 25. 5. 2007 08:07

    Jano,slovem kostra jsem chtěla autorce receptu objasnit,co to vlastně skelet je.A je logické,že když vykostíte kuře,tak na kostech nějaké maso zůstane.Akorát nechápu,proč by nebyl vhodný na polévku.Já z něj vařím polévku dost často.

  • Jana Remková | 24. 5. 2007 14:34

    Každopádně když skelety uvaříte,oberete z nich poměrně dost masa,třeba kdo není náročný i do paprikáše,ale záleží,kde skelety koupíte,kostra nikomu na nic není,ani na polévku.Jana

  • Kamil Krybus | 24. 5. 2007 09:48

    Filipinská jídla jsou chatrakteristická kombinací česnek + sojová omáčka + bílý ocet + hnědý cukr + bobkové listy, někdy i ananasová šťáva. Zkus to trochu doladit a bude to super.

  • Miroslava Marková | 22. 5. 2007 12:38

    Tak to se omlouvám. Recept mám od jedné známé, je samozřejmě vyzkoušený.Ta v něm píše kuřecí skelet, ale má na mysli maso.

  • Zdena z JM | 22. 5. 2007 11:12

    Kuřecí skelet není vařené kuřecí maso, ale naopak to, co zbude,když kuře vykostíte.Tzn.kostra.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Filipíny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu:
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové karbanátky

Hermelínové karbanátky

Ořechové řezy medové

Ořechové řezy medové

Ananasová čína

Ananasová čína

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Donutky

Donutky

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Kokosovo-tvarohová roláda

Kokosovo-tvarohová roláda

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
Klasické lečo
Klasické lečo
37
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
37
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
36
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
27
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Blesk.cz Marika Gombitová překvapila: Po letech dramatická změna vzhledu!

Marika Gombitová překvapila: Po letech dramatická změna vzhledu!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

  • Recepty.cz
  • Pancit - filipínské jídlo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact