• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Palačinkový dort III.
Napište svůj komentář k receptu

Palačinkový dort III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Palačinkový dort III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 160
      g polohrubá mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      balíček čokoládový pudink
    • 1,50
      dl mléko
    • 4
      lžíce cukr
    • 250
      g tvaroh
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 50
      g mandle pražené sekané
    • 1
      lžička pomerančová kůra

Postup přípravy receptu

1
Vyšleháme těsto, necháme 20 minut odpočinout. V rozpáleném tuku smažíme 6-8 tenkých palačinek. Formu vymažeme máslem a střídavě vrstvíme palačinky, čokoládový pudink, uvařený z 1/2 litru mléka, 1 čokoládového pudinku a 4 lžic cukru. Na pudink rozetřeme tvarohový krém. Utřeme 250 g tvarohu s 1 vejcem, 1 lžící moučkového cukru, 50 g praženych sekaných mandlí a nastrouhané pomerančové kůry. Poslední vrstva je pudink a tvaroh. Vidličkou "projedeme" povrch, posypeme nasekanými mandlemi a při teplotě 200 °C pečeme zakryté 20 minut, dopékáme odkryté 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Palačinkový dort

Palačinkový dort

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Slaný palačinkový dort

Slaný palačinkový dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 27. 7. 2008 11:43

    Ještě by šlo puding roztírat ve formě a tvaroh natřít na další palačinku a tu pak šikovně plácnout do formy natřenou stranou dolů....Nebo, jak píše Tereza, napřet tvaroh-rozetřít a na to pak sáčkem(cukrářský se špičkou, nebo stačí mikrotenový s odstřženým růžkem) nastříkat cik-cak puding.

  • Eva Červenková | 27. 7. 2008 03:09

    no, natřít to úplně nepůjde, takže asi spíš ,,pokydat" :-) a formu..já bych dortovou použila, ale nevím jestli by se tam vše vešlo, do pekáče by se to neskládalo tak hezky, ale šel by asi i líp vyložit peč.papírem..

  • Tereza J. | 26. 7. 2008 21:19

    Jaqnka, ja by som to vymenila, na palacinku najprv tvarohový krém a potom puding. Veď je to jedno, ktorá vrstva pôjde prvá.

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 21:13

    No,zajímalo by mne,jak se ten tvaroh dá namazat na ten pudink?Asi to bude,jak já říkám,hatláma-patláma,že?A jakou formu použít?Předpokládám,že je to asi jedno,jen mne napadlo,že asi ne dortová,že?No,dám si to do oblíbených,každý pátek něco z těch sladkých jídel vařím,třeba se všem zavděčím.Díky za recept.

  • Eva Červenková | 25. 7. 2008 10:51

    určitě :-)

  • lenka galvasová | 24. 7. 2008 19:00

    Chtěla jsem se zeptat,zda na přikrytí je možné použít alobal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Dorty Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Dorty Večeře Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládový pudink Cukr Mandle Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Pomerančová kůra Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Špagety se šunkou

Špagety se šunkou

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Salát z quinoy a sušených rajčat

Salát z quinoy a sušených rajčat

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

94
Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle
Sýrová omáčka s…
38
Černoušci - cukroví
Černoušci - cukroví
24
Bombardino
Bombardino
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Palačinkový dort III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact