Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Kotlety na houbách
Vepřové závitky v římském hrnci
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Zeleninové těstoviny - bezmasé
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Pomazánka z tvrdého salámu
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Jednoduché pivní staročeské řízky
Paštika z uzeného lososa
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše