• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Oříšková buchta pro domácí pekárny

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oříšková buchta pro domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g hera
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 75
      g cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • citronová kůra
    • 2,50
      lžička droždí

Postup přípravy receptu

1
Po prvním signálu přidáme rozinky a vlašské ořechy. Program ZÁKLADNÍ.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 22. 1. 2008 10:29

    Hluboce se omlouvám, ale tuhle buchtu zařazuju mezi tzv. "nejedlé". Je bez chuti a bez zápachu jak se říká a musela jsem jí po ochutnání opravdu ještě dovylepšovat krémem a čokoládovou polevou, aby byli doma ochotní jí sníst k snídani. Přitom rozmazlení teda nejsou, opravdu ne. Tak nevím kde se stala chyba. Jinak se mi upekla dobře, bez problémů.

  • Magda Sandtmannová | 19. 1. 2008 10:25

    Buchta nám moc chutnala,vynechala jsem rozinky a po vychladnutí buchtu rozřízla podélně a namazala krémem,který jsem si "vypůjčila"z receptu -Pařížské kostky-,který je uveřejněn také na těchto stránkách.Vršek jsem polila čokoládou a ozdobila zbytkem krému.Ani ne za hodinku bylo po buchtě.

  • Jitka | 28. 3. 2007 11:09

    Pro paní Janu: Domácí pekárna je zařízení, které s trochou nadsázky z venku vypadá jako fritovací hrnec. Dáte do ní suroviny a vyndáte hotový chleba, mazanec apod. Nebo se v ní nechá jen vykynout těsto a peče se v klasické troubě. Koukněte na stránky, které uvádí pan Brusák, prostudujte a uvidiíte. I já ji mám už doma. Je skvělá.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2007 16:01

    Jano,čemu nerozumíte? Pokud jste už v pekárně něco pekla, musí Vám být jasné, že nejdříve dáte všechno tekuté, pak všechno sypké, nakonec droždí. Základní program mívá číslo 1, někdy se také jmenuje KLASIK. Zvukové signály jsou dva, první na přidání ingrediencí, ten má na mysli i pan Brusák a druhý, když je pečeno. Je to jednoduché...

  • Jana Remková | 17. 3. 2007 14:09

    co to je,první signál?a základní program?Je to naprosto nesrozumitelné!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Droždí Hera Mléko Muškátový oříšek Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zakryté hovězí plátky

Zakryté hovězí plátky

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Minipizzy - šnečci

Minipizzy - šnečci

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Kynuté buchty z remosky

Kynuté buchty z remosky

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Můj dýňový kompot s ananasem
Můj dýňový kompot s…
25
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Můj dýňový džus
Můj dýňový džus

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Fantom StarDance je zpět: Oskar Hes umlčel Jiřího Dvořáka!

Fantom StarDance je zpět: Oskar Hes umlčel Jiřího Dvořáka!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact