• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Originál Halászlé
Napište svůj komentář k receptu

Originál Halászlé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Originál Halászlé
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kapr
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks rajče
    • 3
      lžíce červená paprika
    • 2
      l voda
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V hrnci, v asi 0,3 l vody, vaříme nadrobno nakrájenou cibuli 15 minut. Přidáme mletou červenou papriku, promícháme a přidáme zbytek vody. Do hrnce vložíme hlavu z kapra, vnitřnosti a ocas. Kapra pokrájíme na podkovičky, vysekneme hřbetní kost, čímž nám vzniknou pásky masa. Hřbetové kosti z podkoviček vložíme do hrnce, pridáme oloupané, nakrájené rajče, nakrájenou papriku a vaříme asi 1 hodinu. Pásky masa, kůží dolů, poklademe na vymaštěný pekáč, osolíme, okořeníme a pečeme ve vyhřáté troubě do růžova. Hotovou polévku přecedíme, vložíme do ní opečené maso, osolíme, okořeníme, prohřejeme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Halászlé

Halászlé

Brownies (original England)

Brownies (original England)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta | 8. 12. 2015 08:31

    Halaszle je velmi ostrá polévka. Kde je v receptu pálivá papriky?

  • VlaM | 24. 9. 2015 09:31

    Tak jak to dopadlo?

  • VlaM | 24. 9. 2015 09:31

    Tak jak to dopadlo?

  • Bhavana | 13. 7. 2013 21:21

    The abliity to think like that is always a joy to behold

  • Lászlo Vajda | 26. 1. 2012 19:12

    Prečo si myslíte, že ten recept je "Originál"? Podľa toho, ako ho poznáme v Madarsku, je dosť daleko od toho, čo sa tu považuje za normálny a aj napriek tomu ho nepokladáme za originálny. Už p. Jarka z Bratislavy Vám niečo naznačila. Ja sa len pripájam, možnože trochu kritickejšie. Nebolo by vhodnejšie to slovo "Originál" z názvu vypustiť?

  • Janita | 6. 10. 2006 08:40

    to musim vyzkušet!rybí polévku nejím, ale moj ogar má polívky móc rád,tak doufám, že ho tímto skvělým receptem překvapím :-) ... snad se zadří.Dám vědět jak to dopadlo .-j

  • Jarka z Bratislavy. | 21. 9. 2005 23:11

    Ďakujem za variant, ktorý nepoznám. Oceňujem, že rybie rezy zostanú pevné, lebo sú pečené. Ak sa varia už v hotovej gulášovej polievke, zvyknú sa rozvariť. Vo všeobecnosti sa do základu vývaru dáva oveľa viac rýb, hociakých plevelných, a tiež koreňová zelenina.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Polévky Rybí Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Kapr Rajče Sůl Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Arašídové cukroví

Arašídové cukroví

Rohlíčky s nugátovou náplní

Rohlíčky s nugátovou náplní

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem

Zapečené palačinky s kuřecím masem a…

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

40
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
21
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
19
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
18
Domácí kysané zelí
Domácí kysané zelí

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Brzobohatá u konce s dechem: Nekompromisní rozhodnutí Ondřeje

Brzobohatá u konce s dechem: Nekompromisní rozhodnutí Ondřeje

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Náhlá smrt hudebníka StarDance Šatry (†54): Našla ho manželka!

Náhlá smrt hudebníka StarDance Šatry (†54): Našla ho manželka!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

  • Recepty.cz
  • Originál Halászlé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact