Ořechové řezy III.
Medové-ořechové řezy
Ořechové řezy naší babičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Na tento moučník můžete udělat i jinou polevu. My je střídáme a ještě si děti zdobí povrch bonbónky. Je to moc dobré a velmi rychle u nás snědené :))
Bohužel ne všichni mají takové možnosti, já se musím spokojit s vejci z obchodu a s těmi to raději riskovat nebudu, i když recept jinak vypadá lákavě.
No, nevím, jak autorka, ale moje teta má vlastní zdravý chov slepic, tudíž salmonela od ní nehrozí...
A ty žloutky se tepelně neošetřují? Není to trochu nebezpečné? Salmonela, ptačí chřipka a pod.
Tyto řezy jsou moooc dobré, moje teta je peče vždy na pouť:-)). Jen jsou trochu kaloričtější:-(
Kotlety na paprice
Špekové knedlíky pro silné muže
Povidlové kapsičky
Kávová poleva
Kokosové vánoční cukroví
Vánočka z domácí pekárny
Penne s tuňákem a kukuřicí
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Cibulová polévka podle Marušky
Bramborový koláč s rozmarýnem
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake