Ořechové řezy III.
Ořechové řezy naší babičky
Medové-ořechové řezy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Na tento moučník můžete udělat i jinou polevu. My je střídáme a ještě si děti zdobí povrch bonbónky. Je to moc dobré a velmi rychle u nás snědené :))
Bohužel ne všichni mají takové možnosti, já se musím spokojit s vejci z obchodu a s těmi to raději riskovat nebudu, i když recept jinak vypadá lákavě.
No, nevím, jak autorka, ale moje teta má vlastní zdravý chov slepic, tudíž salmonela od ní nehrozí...
A ty žloutky se tepelně neošetřují? Není to trochu nebezpečné? Salmonela, ptačí chřipka a pod.
Tyto řezy jsou moooc dobré, moje teta je peče vždy na pouť:-)). Jen jsou trochu kaloričtější:-(
Tradiční tažený štrůdl
Masové závitky
Kokosky II.
Caesar salát jako z restaurace
Lilková směs s nivou
Smoothie z červené řepy
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Almnüsse (smažené koblížky)
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše