Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krůtí medailonky na zelenině
Mrkvová polévka s bramborem
Halušky se zelím II.
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Vepřové kotlety podle tchyně
Jablečný koktejl
Krémová česneková cibulačka
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Mandle v pánvi pražené
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek