Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tvarohová buchta tříbarevná
3x3 - těstovinový salát
Slovenské rohlíky
Vaječný salát s ředkvičkami
Hrachová kaše (moc dobrá)
Flíčky se zelím
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Domácí jablečný závin (štrůdl)
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek