Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Placičky z bramborové kaše
Hamburská vepřová kýta
Bílá čokoláda do formiček
Pečená kuřecí stehna
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Šťavnaté kari kuře
Bramborovo-mrkvová kaše
Dušený listový špenát na slanině
Kompot z hroznového vína
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky