Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Květáková polévka s krupicí a vejci
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Sekaná pečeně s paprikou
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Dalamánky z chlebové mouky
Paprikový utopenec
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Houbové rizito (rýže) po našem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky