Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kovářské kotlety
Musaka z lilku - Balkán
Pavlišovský řízek
Africká lilková pomazánka
Bramboráky z kyselého zelí
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Hummus II.
Banánový koktejl na spaní
Úterní salát s rukolou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky