Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Těstovinový salát s tuňákem
Bramborové krokety II.
Jogurtový moučník
Jahodová polévka mléčná
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Moravskoslezský bigos
Salát z čínského zelí s kysanou…
Kmínové přírodní filety
Čevapčiči po našem
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek