Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Prezidentské maso
Pórková "malovaná" polévka
Dvoubarevné jablkové řezy
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Kuřecí maso na řecký způsob
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Dušený listový špenát na slanině
Špenátovo-vločková polévka
Beskydský králík
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek