Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tuňáková pomazánka II.
Marcipán ze sušeného mléka
Škvarkové placičky
Išelské koláčky
Kuřecí nudličky pro labužníky
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Jednoduché cappuccino řezy
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše