Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuře v pivní omáčce
Dušený květák babičky Schwarzové
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Španělské ptáčky trochu jinak
Smažená tlačenka s falešným…
Vepřový tokáň
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Chili (chilli) con carne
Paštika z uzeného lososa
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky