Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krkovička jako bramboráková
Slaná roláda jako dort
Prdelačka z jelítka - jíšková
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Jednoduché pivní staročeské řízky
Houskové uzenářské knedlíky
Chalupářská hrstková polévka
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky