Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Babiččiny kotlety
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Hummus
Bulharský salát
Sumec dle baštýře Jardy
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek