Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krupicové flameri
Křenová omáčka
Indická kuřecí stehna
Blesková vajíčková polévka
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Utopenci z vajec
Česnekové bramborové knedlíky s…
Italské Tiramisu (Florencie)
Krůtí roláda plněná hříbky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky