Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí pečeně na divoko
Rychlovka z těstovin
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Houbové ragú
Dýňové placičky
Houbový guláš na špeku s paprikou
Melounový sorbet
Blesková rýže kari podle Lidušky
Chutná čína ze sojového masa
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek