Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Židovské řízky
Jarní ředkvičková pochoutka
Vynikající zeleninová polévka
Červená tofu pomazánka
Smažené jednohubky
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Bramborový salát
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek