Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Špagety s houbami a sýrovou omáčkou
Angreštová marmeláda s medem
Humrové chlebíčky
Pečené vepřové koleno na zelí
Cheesecake III.
Salát z červené řepy s hruškou
Ovocný salátek
Tvarohové koblížky s jablky
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek