Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pikantní fazolová polévka
Kuře v pivní omáčce
Smetanová cibulačka
Flamendří česnečka
Výborný chléb s pohankovou moukou
Utopenci IV.
Zapékaná zelenina se sýrem
Malinová lahůdka
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake