Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Žahour
Pomazánka z tuňáka
Kotlety na smetaně II.
Česneková krkovička naložená v mléce
Mandarinková mňamka
Přírodní maso s cuketou - minutka
Tradiční trdelník
Hrášková polévka se šunkou
Rohlíčky a pletýnky
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše